Body-Life

Massage op maat

Voor ontspanning of behandeling van klachten

Persoonlijke aandacht

Of je nu op zoek bent naar een massage voor het verhelpen van specifieke klachten of juist behoefte hebt aan een ontspanningsmassage, Body-Life Massages biedt uitkomst.

Maatwerk

Wij geloven niet in één standaardoplossing of behandelingsvorm, maar kijken op maat welke behandeling het beste aansluit bij jouw wensen of klachten.

Verschillende locaties

Wij bieden massages op verschillende locaties in de regio Utrecht. Als de situatie er om vraagt, dan is behandeling aan huis ook mogelijk.

Het Body-Life Massage team bestaat uit deskundig geschoolde masseurs.

Rust in je hoofd

Ontspan

Body-Life Massage
Body-Life Massage

In een paar behandelingen van je fysieke klachten verlost

Utrecht

In één van de werfkelders aan de Oude Gracht in hartje Utrecht. Een unieke plek voor een heerlijke massage.

Schalkwijk

In Schalkwijk (gem. Houten) vind je onze sfeervolle massagepraktijk en ons opleidingscentrum. Onze masseurs heten je hier van harte welkom.

Leidsche Rijn

In het Maximaal Gezond Centrum ben je welkom voor ontspanning en/of behandeling van fysieke klachten.

Op locatie

Indien gewenst komen onze masseurs naar je toe. Bij jou thuis of op het werk. Vraag naar de mogelijkheden.

ontspanning

Voordelen van massage

\

Stress en spanning verminderen

\

Verlichting van pijnklachten

\

Beter slapen

\

Soepele spieren en gewrichten

Body-Life Massage

Een goede massage brengt je

Meer ontspanning
Minder pijn

Body-Life Massage
Body-Life Massage
Body-Life Massage

Ons aanbod

Populaire massages

We bieden diverse massages aan. Twijfel je welke massage geschikt is voor jou? Neem gerust contact op dan helpen we je bij het maken van de voor jou beste keus.

Body-Life Massage

Ontspanningsmassage

Een massage op maat. Precies wat je nodig hebt om helemaal tot rust te komen en te ontspannen.

Body-Life Massage

Deep Muscular Technics (DMT)

Een verbeterde versie van de deep tissue massage. Ontwikkeld door Alex van de Bilt.

Body-Life Massage

Rug-, nek-, schouderklachten

Een behandeling op maat specifiek gericht op het verhelpen of verlichten van fysieke klachten. 

Behandeling van

Tennisarm / tenniselleboog

We bieden een korte intensieve massage methode die speciaal gericht is op het behandelen van een tennisarm/tenniselleboog.

Vaak zijn slechts 3 behandelingen voldoende om van je klachten verlost te zijn.

Inloop spreekuur
Dinsdag in Utrecht Centrum (even weken)
Dinsdag in Schalkwijk (oneven weken)
Woensdag in Leidsche Rijn

Massage

reacties van cliënten

reviews

Alex heb ik jaren geleden ontmoet omdat ik last had van mijn nek na een val bij het tv-programma "Sterren dansen op het ijs. Toevallig kwam ik in contact met hem en ik ben daar nog steeds dankbaar voor. 

Vivian Reijs
Op vivonline.nl

Master masseur Alex van de Bilt komt elke maandag bij ons thuis masseren. Dat vind ik wel heel erg lekker. Hij neemt zijn eigen tafel mee. Hij is echt top!

Winston Gerschtanowitz
In LXRY 28

Heerlijke massage! Na een sportmassage van 55 minuten ben ik weer volledig ontspannen. Fred is erg kundig, vriendelijk & een fijn persoon om door gemasseerd te worden. Hiervoor ben ik bij twee andere masseurs geweest maar ga de volgende keer zeker weer hierheen. Enorm bedankt Fred! 🙂

Marvin

Wat een verademing, eindelijk van jaren rugpijnklachten afgeholpen door Alex. Hij is er niet alleen voor de sterren maar ook gewone mensen. En wat een sfeervolle relaxte ruimte, ik ben blij dat ik de weg maar hem en Body-Life gevonden heb. Echte aanrader!!!!

Anoniem

Vriendelijk ontvangen en een op maat toegepaste fijne massage gehad.  Combinatie ontspanningsmassage, sportmassage en deep muscle. Erg ontspannend.

Julia

Door vele kennissen was ik al geadviseerd om eens langs Alex van de Bilt van Body-Life massages te gaan. Ik loop al jaren met rug- en hoofdpijn klachten.  Alex heeft mij binnen 3 behandelingen pijnvrij gekregen. De locatie Kloostergaarde in Schalkwijk is goed te bereiken en er is genoeg gratis parkeergelegenheid. 

Anoniem

Al paar jaar last van mijn bovenarm. Steeds heviger pijn en ik kon bv mijn arm niet meer naar achteren reiken . Huisarts en fysio dachten aan artrose, maar ik voelde toch echt iets aan de spier. Met idee "baat het niet, schaadt het"afspraak gemaakt toen ik zag dat er in Schalkwijk een massagepraktijk was gevestigd. Jacqueline hoorde het aan en ging over op een vrij pittige massage (ik had denk ik de deep muscular) maar ongelooflijk: pijn bijna weg en ik kan weer veel meer. Over 2 weken weer!

Marjan G.

Heb al tijden erge last van mijn nek en schouders. Waarschijnlijk door het thuis werken in een verkeerde houding. Dus besloten om de rug, schouder en nek massage te proberen. Absoluut geen spijt van! Fred was zeer vriendelijk, professioneel en kundig. Ik voelde de volgende dag al een behoorlijke verbetering en kon mij ook beter bewegen. Ga zeker nog een keer terug...

Tamara

Alex is echt een vakman. Hij kan je klachten echt verhelpen. Ik raad hem iedereen aan.

Daniëlle

Ik had last van mijn nek en bovenrug en net als met mijn voormalige klachten heeft Dion dit opgelost. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen maar hij weet gewoon wat hij doet. En het helpt heel snel. 

Susanne

Great trigger point therapy/massage , it really helped me after having been in pain for days. The massage therapist is very knowledgeable and kind.

Brigitte

Tarieven

*Op vertoning van uw seniorenpas krijgt u maar liefst 20% korting op bovengenoemde tarieven.