Alex van de Bilt

Alex van de Bilt is al 25 jaar masseur en behandelt een groot aantal bekende Nederlanders, wat hem de titel masseur van de sterren heeft opgeleverd.

Met zijn bedrijf Body-Life Massages biedt hij op acht locaties diverse verschillende massages en behandelingen aan.

  • >De cursussen en opleidingen die Massage- en Opleidingsinstituut Alex van de Bilt aanbiedt, zijn zowel gericht op beginners als op gevorderden.
  • Wilt u iemand in uw persoonlijke omgeving kunnen masseren, bijvoorbeeld om chronische klachten te verlichten, dan kunt u de basisvaardigheden bij ons leren.
  • Wilt u zich als erkend masseur verder specialiseren, dan bieden wij een breed palet aan vervolgcursussen en -opleidingen.
  • Onze trainingen zijn zeer praktijkgericht en persoonlijke aandacht staat daarin centraal.
  • De lesgroepen zijn klein en er gaat veel aandacht uit naar het in de praktijk brengen van de opgedane kennis.
  • Uw eigen werkhouding is daarin voor ons ook van groot belang omdat uw welzijn net zo belangrijk is als het welzijn van uw klant

    Maak online een afspraak

Bericht auteur: admin

Alex van de Bilt is al 25 jaar masseur en behandelt een groot aantal bekende Nederlanders, wat hem de titel masseur van de sterren heeft opgeleverd. Met zijn bedrijf Body-Life Massages biedt hij op twintig locaties in Nederland in totaal meer dan dertig verschillende massages en behandelingen aan Wilt u iemand in uw persoonlijke omgeving kunnen masseren, bijvoorbeeld om chronische klachten te verlichten, dan kunt u de basisvaardigheden bij ons leren. Wilt u zich als erkend masseur verder specialiseren, dan bieden wij een breed palet aan vervolgcursussen en -opleidingen.