Massages cursussen

Aanbiedingen

 
De volgende Deep Muscular Technics by Alex van de Bilt cursussen hebben voor heel 2019 een interessant aanbod:
 
  1. Deep Muscular Technics by Alex van de Bilt (magnesium massage, 2 dagen) van € 530,- voor € 430 excl. btw
  2. Deep Muscular Technics by Alex van de Bilt (magnesium massage, 3 dagen) van € 725,- voor € 530 excl. btw
  3. Deep Muscular Technics by Alex van de Bilt (magnesium massage, 4 dagen) van € 920- voor  € 630 excl. btw
  4. Masterclass Deep Muscular Technics by Alex van de Bilt (magnesium massage, 4 dagen) van € 1130,- voor € 730 excl. btw
 
Package deal curatieve / preventieve stoelmassage inclusief premium lidmaatschap bij Masseurs Netwerk Nederland € 339 excl.btw
 
Voorwaarde is dat de cursussen starten met minimaal zes personen; bij te weinig deelname wordt de cursus naar andere data verzet. Bij deze extra scherpe prijzen kan geen vroegboekkorting worden toegepast en na ontvangst van de factuur dient u deze per ommegaande te voldoen, anders geldt de normale prijs.
 
De technieken worden toegepast over de gehele rug  en uitgevoerd met de magnesium olie/gel en de etherische oliën van Body-Life.
 

U ontvangt bij onze Deep Muscular Technics cursus een premium lidmaatschap van 49,59 ex btw cadeau voor een jaar bij Masseurs Netwerk Nederland

Het Premium lidmaatschap bij Masseurs Netwerk Nederland geeft korting op producten en activiteiten van Masseurs Netwerk Nederland.

Als Premium lid krijg je toegang tot speciale Premium content op de website masseursnetwerk.nl, zoals hoogwaardige instructiefilms, screencasts van netwerkbijeenkomsten en wetenschappelijke artikelen.

Als Premium lid kun je een premium vermelding van je massagepraktijk op de website masseursnetwerk.nl instellen. Dit betekent dat er een speciale pagina wordt aangemaakt met informatie over jouw massagepraktijk. Je kunt zelf teksten en foto’s uploaden en deze pagina ook wijzigen. Als Premium lid kun je tevens een link naar je eigen website op je pagina vermelden. Je vermelding wordt opgenomen in de overzichts- en zoekpagina’s op de website masseursnetwerk.nl.

Als Premium lid heb je gratis toegang tot alle netwerkbijeenkomsten!

Heb je al een premium abonnement? Dan ontvang je een kortings voucher van €30 ex btw op een volgende cursus bij Alex van de Bilt Massage-en opleidingsinsituut.

 
Wij hopen dat onze cursussen met deze interessante aanbiedingen voor nog meer geïnteresseerden bereikbaar zijn. Wij begroeten u graag!
 
 
 
 

Cursussen

Stoelmassage curatief
13 mei te Utrecht
24 juni te Houten

Meer info

Deep Muscular Technics by Alex van de Bilt (magnesium massage 2 dagen)
20, 27 mei te Utrecht.

Meer info

Deep Muscular Technics by Alex van de Bilt (magnesium massage,3 dagen)
20, 27 mei, 3 juni te Utrecht

Meer info

 

 

Bericht auteur: admin

Alex van de Bilt is al 25 jaar masseur en behandelt een groot aantal bekende Nederlanders, wat hem de titel masseur van de sterren heeft opgeleverd. Met zijn bedrijf Body-Life Massages biedt hij op twintig locaties in Nederland in totaal meer dan dertig verschillende massages en behandelingen aan Wilt u iemand in uw persoonlijke omgeving kunnen masseren, bijvoorbeeld om chronische klachten te verlichten, dan kunt u de basisvaardigheden bij ons leren. Wilt u zich als erkend masseur verder specialiseren, dan bieden wij een breed palet aan vervolgcursussen en -opleidingen.