De Body-Life masseurs

Het team: Bestaat uit geschoolde masseurs die de diverse massagetechnieken perfect uitvoeren.

Alex

is eigenaar van Body-Life massages en van “van de Bilt massage opleidingen” hij is de opleider van al zijn werkzame masseurs en masseert al 30 jaar en komt bij vele bekende Nederlanders aan huis. Hij is de grondlegger van de klachten behandeling massages en staat hoog aangeschreven in Nederland en buitenland.
Voor onze locatie in Schalkwijk.
Voor onze locatie in Utrecht.

Joan

is een vakbekwame holistische masseuse, ze komt elke maandag speciaal vanuit Schalkwijk onder Haarlem bij Body-Life de massages verzorgen, in noord Holland is zij een begrip en weten vele mensen haar te vinden. Wij zijn dan ook blij dat de ze ons team in Utrecht is komen versterken. U bent bij haar in zeer goede handen en hopen u snel te mogen ontvangen. Joan is werkzaam in Utrecht.

Dion

is al jaren masseur en heeft zich de laatste jaren enorm ontwikkelt. Hij heeft de klachten massage goed “under control” en is echt een aanrader voor rug/ nek/ schouderklachten en de Deep Muscular Technics. Dion is werkzaam in Utrecht.

Marcel

is net zoals alle andere masseurs opgeleid bij van de Bilt opleidingen om klachten gericht te masseren hierin is hij zeer gedreven en bekwaam. Hij is een echte aanrader!! Marcel is werkzaam in Houten en Schalkwijk.

Voor onze locatie in Utrecht.
Voor onze locatie in Schalkwijk.

Jacqueline

Mijn massages die ik verzorgt zijn ontspanning massages, DMT( gaat verder dan de sportmassage) , klachten behandelingen en massages op maat hierbij gebruik ik naast mijn handen regelmatig de siliconen cups en body scraping (guasha). Hier komen ook de meesten voor. Het lijkt wel of iedereen vast zit tegenwoordig.. De meesten boeken 55 of 90 minuten. Uiteraard bent u ook welkom voor 25 minuten. ik geef massages in Houten, Schalkwijk en Utrecht.

Voor onze locatie Schalkwijk. Voor onze locatie Utrecht.

Fred

is een zeer gedreven en enthousiaste masseur met veel passie voor zijn vak. Naast zijn specialisme als ontspannings masseur beheerst hij ook goed de DMT, massage op maat en rug/nek/schouderklachten behandelingen. Bij Fred ben je in goede en betrouwbare handen. Fred is ook werkzaam in onze locatie te Schalkwijk en Houten.

Voor onze locatie in Houten.
Voor onze locatie Schalkwijk.

Anton

Bij Body-Life Massages in Baarn kun je terecht voor een breed scala aan massages. Of je nu komt voor pure wellness en ontspanning of voor specifieke klachten, elke behandeling wordt helemaal op jouw wensen afgestemd. De diverse massagetechnieken van deze salon bieden een oplossing voor iedereen.

      • Gespecialiseerd in: Specifieke massages, zoals masseren bij kanker, wellness plus massage en tantrische massage high level en coach

      • De extra’s: De salon biedt niet één standaardoplossing of behandelingsvorm, maar kijkt op maat welke behandeling het beste aansluit bij jouw wensen of klachten

        Het team: Bestaat uit geschoolde masseurs die de diverse massagetechnieken perfect uitvoeren.


Bericht auteur:

Alex van de Bilt is al 25 jaar masseur en behandelt een groot aantal bekende Nederlanders, wat hem de titel masseur van de sterren heeft opgeleverd. Met zijn bedrijf Body-Life Massages biedt hij op twintig locaties in Nederland in totaal meer dan dertig verschillende massages en behandelingen aan Wilt u iemand in uw persoonlijke omgeving kunnen masseren, bijvoorbeeld om chronische klachten te verlichten, dan kunt u de basisvaardigheden bij ons leren. Wilt u zich als erkend masseur verder specialiseren, dan bieden wij een breed palet aan vervolgcursussen en -opleidingen.