Ingrid

Ingrid
Senior masseur:

In mijn werk als yogadocent was me al snel duidelijk dat er een grote behoefte is aan ontspanning en vermindering van stress. Klachten getriggerd door verkeerde (werk)houding, situaties in prive en werkomgeving, overbelasting gedurende sport, kortom niet meer lekker in je vel zitten. Hier was een extra dimensie bij nodig. De keuze massage was door de relatie van spierspanning en bovengenoemde oorzaken snel genomen. Door het volgen van verschillende opleidingen bij Alex van de Bilt bleek al snel dat intensieve massages werkelijk een prachtige aanvulling zijn bij het well beiing van de mens. De resultaten na een massage zijn zo goed, dat dit een doel aan het worden is bij mijn behandelingen. Stress/Klachtenvrij en weer goed in je vel zitten. Ik zou u dan ook graag ontvangen op de locatie in Oss, waarbij we samen gaan bekijken welke behandeling het beste bij u past.

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.

geweldige massage, vond het heerlijk, ingrid is super bezig. ze weet waar ze mee bezig is. heel blij met haar.
Je voelt je meteen welkom als je binnenkomt. Dit door de fijne sfeer in de salon, maar zeker ook door Ingrid, die je als mens op nummer één zet. De massagetechnieken zijn diepgaand en ontspannend tegelijk. Een echte oppepper!
Een mooie,frisse massageruimte, maar toch rustgevend. Ingrid weet professioneel en vakkundig naar klacht te behandelen.
Na de massage beter in staat om schouders te bewegen (zat niet meer vast). Ze is vakkundig en lief.
Fijne professionele behandeling. Klachten worden meteen begrepen,en duidelijke uitleg over de behandeling. Na afloop een paar nuttige tips,en een lekker glaasje water,heel attent. Relaxte sfeer. Mooi verzorgde prettige omgeving. Ingrid: deskundig,belangstellend,zorgzaam.