Body-Life Massages Utrecht

Bij Body-Life Massages staat een team van gekwalificeerde masseurs voor je klaar. Je kan kiezen voor een senior of master masseur. Ze zijn gespecialiseerd in meerdere massagevormen die zowel voor klachtenbehandeling, klachtenpreventie als ontspanning kunnen dienen en kijken welke massage het beste aansluit bij je wensen of klachten. Door jarenlange ervaring zijn ze niet alleen innovatief maar stellen voor jou precies een massage op maat samen. Eigenaar Alex van de Bilt is onder andere de vaste masseur van Marco en Leontine Borsato, John Ewbank en Vivianne Reijs. Boek direct een afspraak!


Masseurs in Utrecht

Alex van de Bilt
is al 25 jaar masseur en behandelt een groot aantal bekende Nederlanders, wat hem de titel masseur van de sterren heeft opgeleverd. Alex biedt op locaties in Nederland diverse massages en behandelingen aan.
Dion
is al jaren masseur en heeft zich de laatste jaren enorm ontwikkelt. Hij heeft de klachten massage goed under control en is echt een aanrader voor rug/ nek/ schouderklachten en de Deep Muscular Technics heeft.
Jacqueline
biedt massages ‘op maat’ aan. Er is heel veel mogelijk, op het van verlichten van pijn, Specialisatie is op een zo ontspannen mogelijke manier pijnlijke klachten te verhelpen.

Openingstijden Massagepraktijk Utrecht

Maandag 09:00 – 23:00
Dinsdag 09:00 – 23:00
Woensdag 09:00 – 23:00
Donderdag 09:00 – 23:00
Vrijdag 09:00 – 23:00
Zaterdag 09:00 – 23:00
Zondag 09:00 – 23:00

voor een telefonische afspraak belt u ons vandaag nog → 06-14 54 42 01


Direct online een afspraak boeken

Maak online een afspraak


Body-Life Massage ervaringen

Gekozen voor massage op maat, en niks was minder waar.

Precies de massage waar ik op hoopte door een goed gesprek met de masseur, super!

Erin