Body-Life

Ons aanbod

Massages op maat, voor ontspanning of behandeling van klachten

Vakkundige masseurs

Of je nu op zoek bent naar een massage voor het verhelpen van specifieke klachten of juist behoefte hebt aan een ontspanningsmassage, bij Body-Life Massages ben je aan het goede adres.

Wij geloven niet in één standaardoplossing of behandelingsvorm, maar kijken op maat welke behandeling het beste aansluit bij jouw wensen of klachten.

Je bent welkom in onze massagepraktijken in Schalkwijk (Houten) en Utrecht. En als de situatie daarom vraagt is behandeling aan huis ook mogelijk.

Het Body-Life Massage team bestaat uit vakkundige masseurs die de diverse massagetechnieken perfect uitvoeren.

Twijfel je over welke massage voor jou het meest geschikt is? Neem gerust contact op dan helpen we je bij het maken van de voor jou beste keus.

Behandeling van

Tennisarm / Tenniselleboog    €50,00

Bij de behandeling van een tennisarm/tenniselleboog worden de spieren in de boven- en onderarmen diep gemasseerd. Ook worden enkele schouderspieren gemasseerd.

Het is een korte intensieve massage  methode die doelgericht en klachten oplossend is. Deze massage kan wat pijnlijk zijn, maar meestal ben je in 3 behandelingen van je klachten af.

Inloopspreekuur
Voor deze behandeling hoef je geen afspraak te maken. Je bent van harte welkom om binnen te lopen, verstandiger is wel even te bellen op 0614544201

Even weken: Locatie Utrecht Centrum op dinsdag van 10.00-13.00 uur

Oneven weken: Locatie Schalkwijk op dinsdag van 14.00-16.00 uur

Body-Life Massage

DMT (deep muscular technics)

Onze specialiteit, een door Alex van de Bilt ontwikkelde massage voor het behandelen van fysieke klachten.
Een deep tissue massage is een krachtige en stevige massage die zich richt op de diepere lagen van de spieren. Spanningen in de spieren en stress worden weg gekneed en afvalstoffen afgevoerd.

Locatie Schalkwijk en Utrecht

Rug-, nek-, schouder massage

Tijdens deze ontspannende massage worden de rug, schouders en nek gemasseerd om eventuele klachten te verlichten en om tot rust te komen.

Locatie Schalkwijk en Utrecht

Ontspannings massage

Deze complete lichaamsmassage zorgt voor een algeheel gevoel van ontspanning. Terwijl je spieren relaxen ebt stress weg en komen lichaam en geest weer in balans.

Locatie Schalkwijk en Utrecht

Sport massage

Al ben je nog zo’n sportfanaat en stretch je nog zo netjes na een work-out, soms ontkom je helaas niet aan spierpijn. Met een sportmassage worden je spierknopen en spierpijn effectief aangepakt en komt je lichaam volledig tot rust.
Deze stevige massage stimuleert de bloedsomloop, verbetert de conditie van de spieren en zorgt voor meer flexibiliteit. Dankzij een sportmassage kunnen blessures zowel behandeld als voorkomen worden.

Locatie Schalkwijk en Utrecht

Hot stone massage

Tijdens deze massage wordt het lichaam gemasseerd met handen en verwarmde vulkaanstenen (meestal van basalt). Ook worden er stenen op specifieke acupunctuurpunten van het lichaam gelegd. De warmte zorgt – in combinatie met de masserende bewegingen – niet alleen voor diepe ontspanning, maar ook voor stimulatie van de bloedsomloop, afvoer van gifstoffen en verlichting van verschillende lichamelijke klachten.

Locatie Utrecht

Holistische massage

Bij deze volledige lichaamsmassage wordt lichaam en geest als één geheel gezien. ‘Holos’ is Grieks voor ‘heel’ en bij deze massage wordt niet alleen het lichamelijke, maar ook het emotionele, mentale en sociale evenwicht hersteld. Deze rustige en aandachtvolle massage ontspant de spieren en zorgt ervoor dat je je hoofd kan leegmaken.

Locatie Utrecht

Reiki

Deze revitaliserende Japanse behandeling geeft het lichaam nieuwe energie en stimuleert het algehele welzijn door lichaam en geest in balans te brengen. In tegenstelling tot de meeste massages worden de spieren niet gekneed, maar wordt slechts gebruik gemaakt van handoplegging. Je kunt dan ook je kleren aanhouden.

Locatie Utrecht

onze specialiteit

Deep muscular technics (DMT)

Een verbeterde versie van de deep tissue massage. Ontwikkeld door Alex van de Bilt.

Een krachtige en stevige massage op maat die zich richt op de diepere lagen van de spieren. Spanningen in de spieren en stress worden weg gekneed en afvalstoffen afgevoerd.

Gericht op het behandelen van o.a. de volgende fysieke klachten:

Nek-, schouder- en rugklachten
Hoofdpijn en migraine
RSI (CANS)
Tenniselleboog

Body-Life Massage

Utrecht

In één van de werfkelders aan de Oude Gracht in hartje Utrecht. Een unieke plek voor een heerlijke massage.

Schalkwijk

In Schalkwijk (gem. Houten) vind je onze sfeervolle massagepraktijk en ons opleidingscentrum. Onze masseurs heten je hier van harte welkom.

Leidsche Rijn

In het Maximaal Gezond Centrum ben je welkom voor ontspanning en/of behandeling van fysieke klachten.

Op locatie

Indien gewenst komen onze masseurs naar je toe. Bij jou thuis of op het werk. Vraag naar de mogelijkheden.

Tarieven

*Op vertoning van uw seniorenpas krijgt u maar liefst 20% korting op bovengenoemde tarieven.

Een goede massage brengt je

Meer ontspanning
Minder pijn

Body-Life Massage
Body-Life Massage
Body-Life Massage

reacties van cliënten

reviews

Alex heb ik jaren geleden ontmoet omdat ik last had van mijn nek na een val bij het tv-programma "Sterren dansen op het ijs. Toevallig kwam ik in contact met hem en ik ben daar nog steeds dankbaar voor. 

Vivian Reijs
Op vivonline.nl

Master masseur Alex van de Bilt komt elke maandag bij ons thuis masseren. Dat vind ik wel heel erg lekker. Hij neemt zijn eigen tafel mee. Hij is echt top!

Winston Gerschtanowitz
In LXRY 28

Heerlijke massage! Na een sportmassage van 55 minuten ben ik weer volledig ontspannen. Fred is erg kundig, vriendelijk & een fijn persoon om door gemasseerd te worden. Hiervoor ben ik bij twee andere masseurs geweest maar ga de volgende keer zeker weer hierheen. Enorm bedankt Fred! 🙂

Marvin

Wat een verademing, eindelijk van jaren rugpijnklachten afgeholpen door Alex. Hij is er niet alleen voor de sterren maar ook gewone mensen. En wat een sfeervolle relaxte ruimte, ik ben blij dat ik de weg maar hem en Body-Life gevonden heb. Echte aanrader!!!!

Anoniem

Vriendelijk ontvangen en een op maat toegepaste fijne massage gehad.  Combinatie ontspanningsmassage, sportmassage en deep muscle. Erg ontspannend.

Julia

Door vele kennissen was ik al geadviseerd om eens langs Alex van de Bilt van Body-Life massages te gaan. Ik loop al jaren met rug- en hoofdpijn klachten.  Alex heeft mij binnen 3 behandelingen pijnvrij gekregen. De locatie Kloostergaarde in Schalkwijk is goed te bereiken en er is genoeg gratis parkeergelegenheid. 

Anoniem

Al paar jaar last van mijn bovenarm. Steeds heviger pijn en ik kon bv mijn arm niet meer naar achteren reiken . Huisarts en fysio dachten aan artrose, maar ik voelde toch echt iets aan de spier. Met idee "baat het niet, schaadt het"afspraak gemaakt toen ik zag dat er in Schalkwijk een massagepraktijk was gevestigd. Jacqueline hoorde het aan en ging over op een vrij pittige massage (ik had denk ik de deep muscular) maar ongelooflijk: pijn bijna weg en ik kan weer veel meer. Over 2 weken weer!

Marjan G.

Heb al tijden erge last van mijn nek en schouders. Waarschijnlijk door het thuis werken in een verkeerde houding. Dus besloten om de rug, schouder en nek massage te proberen. Absoluut geen spijt van! Fred was zeer vriendelijk, professioneel en kundig. Ik voelde de volgende dag al een behoorlijke verbetering en kon mij ook beter bewegen. Ga zeker nog een keer terug...

Tamara

Alex is echt een vakman. Hij kan je klachten echt verhelpen. Ik raad hem iedereen aan.

Daniëlle

Ik had last van mijn nek en bovenrug en net als met mijn voormalige klachten heeft Dion dit opgelost. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen maar hij weet gewoon wat hij doet. En het helpt heel snel. 

Susanne

Great trigger point therapy/massage , it really helped me after having been in pain for days. The massage therapist is very knowledgeable and kind.

Brigitte