Massage opleiding

Massageopleiding Utrecht | door de masseur van de sterren.

Wilt u een massage opleiding volgen of als erkend masseur verder specialiseren?
U kunt bij ons terecht voor vervolgcursussen en opleidingen.

Een massage opleiding volgen?

Heeft u iemand in uw naaste omgeving die laatste heeft van (chronische) klachten en wilt u graag in staat zijn om haar pijn te voorkomen? Of wilt u een opleiding tot masseur volgen? Dan kunt u bij ons terecht voor diverse massage opleidingen in Utrecht . Naast de basisopleiding is er ook nog keuze uit verschillende vervolgopleidingen voor erkende masseurs.

Alex van de Bilt

Bij de massagepraktijk van Alex van de Bilt bent u aan het juiste adres voor massage opleidingen en cursussen.
Wij geven hoogstaande en betaalde massagecursussen- en opleidingen . Alex heeft al 25 jaar ervaring op het gebied van allerlei soorten massagetechnieken. Hij heeft ook enkele bekende Nederlands in zijn praktijk gehad, wat hem de titel ‘masseur van de sterren’ heeft opgeleverd. Hij heeft dit jaar ook meegedaan aan het Wereldkampioenschap Massage in Kopenhagen. Een meer ervaren masseur als leermeester zult u niet vinden!

Opleiding masseur

De opleidingen en cursussen die wij aanbieden zijn gericht op zowel beginners als gevorderden. Onze lesgroepen bestaan ​​uit maximaal 16 deelnemers per groep. U kunt dus bij ons terecht voor het leren van de basistechnieken maar ook wanneer u zich als erkend masseur verder wil specialiseren. Wij bieden wij vervolgopleidingen en cursussen aan.

De trainingen binnen de opleiding zijn praktijkgericht. Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal, vandaar dat wij met kleinere groepen werken. Alles wat er in de theorie wordt besproken, wordt vervolgens in de praktijk gebracht tijdens de trainingen. Natuurlijk let wij op uw werkhouding, aangezien u als masseur zelf ook intensief bezig bent. Wij vinden het belangrijk dat onze opleidingen kunnen blijven, daarom hebben wij een manier van kunnen blijven volgen.

Informatie over onze opleidingen

Wilt u meer informatie ontvangen over onze opleidingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze opleidingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Voor vragen belt u ons vandaag nog 06-14 54 42 01

Benieuwd naar de massageopleidingen?

Bezoek onze andere site – vandebilopleidingen.nl – voor een compleet overzicht van alle aankomende cursussen en opleidingen!

Hoe word ik een topmasseur?


Massage- en opleidingsinstituut Alex van de Bilt staat voor kwalitatief hoogstaande en betaalbare massagecursussen en -opleidingen.

Onze groepen bestaan ​​uit maximaal 16 deelnemers, zodat we onze lessen veel aandacht kunnen geven. Onze docenten hebben hun sporen in de discipline waarin ze les geven meer dan verdiend. Wij zijn gespecialiseerd in korte, succesvolle cursussen en opleidingen, waarin het handelen centraal staat. Door efficiënte te doceren en veel direct in de praktijk te trainen, houden we onze opleidingen betaalbaar en voor iedereen bereikbaar. Daarnaast kan vroeg boeken nog extra besparingen voorkomen.