deep-tissue-massage

Deep Muscular Technics

Deep Muscular Technics massage Utrecht | Body-Life

Ervaart u stress in uw dagelijks leven?
Met een deep tissue massage kunnen uw opgehoopte spanningen afgebroken worden waardoor u beter in uw vel zit.

Deep tissue massage Utrecht

Een diep tissue massage is een krachtige manier om balans terug te brengen in het lichaam. Een deep tissue massage is vooral bedoeld tegen ophoping van langdurige stress en spanning in lichaam en geest. Het resultaat laat niet lang op zich wachten. Na een deep tissue massage in Utrecht door Alex van de Bilt voelt u zich al snel een stuk beter!

Wat is een deep tissue massage

De massagetechniek is diep en langzaam en heft blokkades op in het lichaam zodat er opgehoopte afvalstoffen vrij komen. De massage wordt uitgevoerd met de knokkels, ellebogen en onderarmen. Anders dan bij een traditionele massage waarbij de handen worden gebruikt. Afvalstoffen worden tijdens en na de massage door uw lichaam afgevoerd. Voldoende drinken geeft hierbij extra ondersteuning. Direct na de massage kunt u wat pijn ervaren, dit is van korte duur.

Een deep tissue massage duurt 55 minuten en kost €74,50 bij een senior masseur en €105,00 bij een Master masseur zoals Alex van de Bilt.

Effect van een deep tissue massage

Op lange termijn zult u merken dat een deep tissue massage erg effectief is. Deze massage zorgt ervoor dat blokkades worden opgeheven, verklevingen worden losgemaakt en spanning en stress worden verminderd. Dit draagt dan weer bij aan een verbeterde bloeddruk. Tijdens een massage worden er bepaalde hormonen aangemaakt wat ervoor zorgt dat u beter in uw vel zit.

Massagepraktijk Body-Life

Bij de massagepraktijk van Alex van de Bilt bent u aan het juiste adres voor professionele deep tissue massage. Alex heeft al 25 jaar ervaring op het gebied van allerlei soorten massages en het verhelpen van verschillende klachten door middel van masseren.

Heeft u last van (langdurige) stress of wilt u graag het effect van een deep tissue massage ondervinden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch als via ons contactformulier.