Nekklachtenmassage

Massage bij nekklachten Utrecht | Massagepraktijk Body-Life

Heeft u veel last van nekklachten en kunt u hier maar niet vanaf komen? Kom dan eens langs bij de massagepraktijk van Alex van de Bilt!

Massage bij nekklachten

Het hebben van nekklachten kan erg vervelend zijn en u belemmeren in het dagelijkse leven. Vooral wanneer deze klachten chronisch zijn. De klachten gaan vaak gepaard met ernstige hoofdpijn, waardoor het ritme en de functionaliteit erg aangetast kunnen worden. De oplossing hiervoor is het boeken van nekmassage in Utrecht bij Body-Life!

Het herkennen van nekklachten

Hoe merkt u nu het verschil tussen een stijve nek of echte nekklachten? Bij nekklachten wordt u beperkt in uw bewegingsvrijheid, bijvoorbeeld bij het draaien van uw hoofd. Het is een zeurende pijn die meestal aan één kant van uw nek zit. De spieren voelen strak aan en u kunt zelfs een schurend geluid horen bij het bewegen.

Veel voorkomende nekklachten

Nekklachten zijn één van de meest voorkomende klachten in Nederland. Maar liefst 70% van de bevolking wordt hierdoor beperkt in hun dagelijkse leven. De klachten kunnen plotseling op komen zetten, door bijvoorbeeld sporten of een verkeerde beweging, maar ze kunnen ook geleidelijk ontstaan, door bijvoorbeeld een verkeerde houding. Dit komt vooral voor bij mensen met een kantoorbaan, omdat zij veelal in dezelfde houding zitten. Nekklachten kunnen ook ontstaan door een ongeval of bijvoorbeeld een airco.

Pijnverlichting met een massage

Veel mensen denken dat masseren bij nekklachten slechts de pijn verlicht, maar dat is niet helemaal waar. Natuurlijk moet dit wel goed gedaan worden, door een professional. Alex van de Bilt is een Master masseur, die ook bekende Nederlanders in zijn praktijk heeft gehad. Hij heeft veel ervaring in allerlei soorten massages, waaronder nekklachten massages. Een nekpijn massage is dus een goede optie om te overwegen om van je nekklachten af te komen.

Wilt u een massage boeken? Dan bent u bij Body-Life aan het juiste adres voor een massage bij nekklachten. Twijfel niet langer en neem contact met ons op!