Rugklachtenmassage

Massage bij rugklachten Utrecht | Body-Life

Heeft u last van rugklachten en kunt u hier maar niet vanaf komen? Kom dan eens langs bij de massagepraktijk van Alex van de Bilt!

Massage bij rugklachten

De meest voorkomende reden om een massage te boeken is het hebben van rugklachten. Rugklachten kunnen een serieus probleem worden wanneer er te laat hulp wordt ingeschakeld, aangezien ze invaliderend kunnen zijn. Ben daarom voorzichtig met uw rug en zoek zo snel mogelijk hulp wanneer u rugklachten ervaart. Voor een massage bij rugklachten kunt u terecht bij massagepraktijk Body-Life.

Oorzaak rugklachten

Rugklachten zijn vaak een gevolg van spanning, stress of een slechte werkhouding. Pijn is een signaal van het lichaam welke aangeeft dat er teveel spanning ontstaat. De pijn kan in verschillende delen in de rug zitten, denk hierbij aan lage rugpijn of pijn bij de schouderbladen. Om de pijn te verlichten kan een massage uitkomst bieden. Daarnaast is het van belang om de oorzaak van de rugklachten te achterhalen. Ook hier kunnen wij u in ondersteunen. Naast de massage kijken we waar de klachten vandaan komen en hoe we deze kunnen verhelpen.

Voordelen massage bij rugklachten

Een massage zorgt o.a. voor een betere doorbloeding. Afvalstoffen in het lichaam worden op deze manier verwijderd en de spieren zullen ontspannen. Door regelmatig uw rug te laten masseren merkt u dat uw spieren soepeler worden en dat het eenvoudiger wordt om te bewegen. Tevens zorgt een massage voor een toename in stoffen in het lichaam die uw stemming beïnvloeden. Naast de vele voordelen wordt u ook rustig van een massage en zal uw gemoedstoestand een positief effect te weeg brengen.

Heeft u last van rugklachten en bent u opzoek naar een goede masseur om uw rugklachten te verhelpen? Bij Body-Life bent u aan het juiste adres voor een massage bij rugklachten. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Wij helpen u graag verder!