Schouderklachtenmassage

Massage bij schouderklachten Utrecht | Massagepraktijk Body-Life

Heeft u veel last van schouderklachten en kunt u er maar niet vanaf komen? Kom dan eens langs bij de massagepraktijk van Alex van de Bilt!

Massage van de schouders

Wanneer u last heeft van schouderklachten kan een massage van de schouders verlichting geven. Natuurlijk is dit niet zo simpel als het klinkt, want het masseren van de schouders moet wel goed uitgevoerd worden. Het beste is om hiervoor naar een professionele massagepraktijk te gaan. Alex van de Bilt helpt u graag bij een massage van de schouders zodat uw klachten verminderen.

Veel voorkomende problemen

Schouderklachten zijn vaak het gevolg van een ontsteking van de slijmbeurs of de pezen in het schoudergewricht. Dit komt vaak doordat de pezen of de slijmbeurs verkneld of verdrukt raken. Ze raken dan klem tussen het bot van de bovenarm en een botdeel van de schouder dat daar dichtbij ligt. Dit is één van de meest voorkomende schouderklachten. De ontsteking ontstaat vaak na een val of overbelasting. Een infectie kan ook een oorzaak zijn. Symptomen van schouderklachten zijn onder andere pijn bij het optillen van de arm en pijn bij het ronddraaien van de bovenarm.

Alex van de Bilt

Bij de massagepraktijk van Alex van de Bilt bent u aan het juiste adres voor massage van de schouders. Alex heeft al 25 jaar ervaring op het gebied van allerlei soorten massages en het verhelpen van verschillende klachten door middel van masseren. Hij heeft ook enkele bekende Nederlands in zijn praktijk gehad, wat hem de titel ‘masseur van de sterren’ heeft opgeleverd. Hij heeft dit jaar ook meegedaan aan het World Championship Massage in Kopenhagen. Een masseur met meer ervaring zult u niet vinden!

Heeft u last van schouderklachten en wilt u hier graag een massage voor? Dan bent u bij Body-Life aan het juiste adres. De meest gespecialiseerde massagepraktijk op het gebied van het masseren van de schouders en het verhelpen van schouderklachten. Neem nu contact met ons op, wij helpen u graag verder!