Stoelmassages

  • Speciaal voor bedrijven biedt Body Life Massages stoelmassages op de werkplek aan.
  • Deze korte, intensieve massages op een speciaal daarvoor ontwikkelde stoel zijn overal te geven en duren gemiddeld 15 minuten.
  • Een verkeerde werkhouding, stress en een hoge werkdruk leiden bij steeds meer mensen tot geïrriteerde spieren.
  • Veel voorkomende klachten die hierdoor ontstaan zijn onder andere hoofdpijn aan de onderkant van de schedelrand, nek-schouderklachten en tintelingen in de armen en handen.


Sinds in 2011 een werkgever een schadevergoeding van € 42.500 moest betalen voor het negeren van RSI klachten bij een werknemer is de focus voor het welzijn van werknemers op de werkvloer nog verder toegenomen. De overheid werkt hier actief aan mee. Zo is het aanbieden van stoelmassages aan uw personeel voor uw bedrijf mogelijk aftrekbaar. Het Ministerie van Financiën verstrekt informatie over de randvoorwaarden waaraan u moet voldoen om hiervoor in aanmerking te komen.

 

 

Onze deuren zijn weer open!

We hebben geweldig nieuws. Na een lange en zware periode van gesloten deuren, heeft de overheid de lockdown opgeheven - en kunnen wij eindelijk onze deuren weer openen voor onze geliefde klanten. Of het nou voor een langverwachte beauty treatment is, of een goed gesprek - Je weet ons te vinden. Body-Life massages -

Body-Life Massages