Merlinna

Merlinna Koerts Merlinna geeft (holitische) massage en Reiki behandelingen. Haar kracht gaat verder dan de helende aanraking, Zij is heldervoelend en krijgt via haar eigen lichaam door waar de blokkades zitten. Op deze manier voelt ze goed aan wat jouw lichaam nodig heeft. Haar doel is om meer rust, verbinding en balans te creëren in het mentale, lichamelijke, energetische, spirituele en emotionele lichaam. Dit op een holistische wijze en door liefdevolle aanraking. Zo kun je even uit deze drukke wereld stappen en meer in je eigen lichaam komen.

Een perfecte manier om je weer op te laden, te voelen en thuis te komen bij jezelf in een veilige omgeving. Merlinna biedt behandelingen van minimaal 1 uur aan. De behandelingen worden naar wens en/of intuïtief op maat gemaakt. Zo kunnen er verschillende technieken worden gecombineerd.

Zij is gespecialiseerd in: Deep tissue Traditionele Thaise massage (opgeleid in Thailand) Lua Lomi Holistic Pulsing Chi Nei Tsang Gua Sha Reiki Soundhealing Traditionele Thaise massage Thaise massage is een therapeutische en ontspannende massage waar voornamelijk gewerkt wordt met drukpunten en stretches. Dit bevordert de bloedsomloop, het maakt je spieren en lichaam sterker en flexibeler. Tijdens deze behandeling houd je je kleding aan, tenzij deze wordt gecombineerd met een oliemassage. Lua Lomi Lua Lomi is een Hawaiiaanse deep tissue olie massage die verbonden is aan de Hawaiiaanse Martial Arts (Lua). Oorspronkelijk bedoeld om de strijders die gewond waren geraakt op het slagveld weer op te lappen, is Lua Lomi een vorm van LomiLomi die fysieke problemen helpt oplossen, maar die je ook helpt diep te ontspannen. Een behandeling om je spieren te openen, ruimte in je lijf te creëeren, je botten opnieuw uit te lijnen, en stijfheid uit spieren en pezen te verdrijven.

Holistic Pulsing Holistic Pulsing is een zachte behandelwijze, waarbij het lichaam op een speelse, natuurlijke manier in beweging wordt gebracht. Het lichaam wordt ‘gepulst’ in een op de persoon afgestemd ritme. De voortdurende beweging raakt al je spieren, gewrichten en cellen, van buiten en binnen, van top tot teen. Het ontspant op veel niveaus, maakt losser en helpt loslaten, laat je energie weer doorstromen.

Chi Nei Tsang Chi Nei Tsang is een Chinees abdominale massage die de energie van de organen in de buik optimaliseert, spanningen wegneemt en voor een grondige verwijdering van afvalstoffen zorgt.
Gua Sha Gua sha is letterlijk vertaald “de ziekte uit het lichaam schrapen.” Het is een Aziatisch helende massage techniek van meer dan 2000 jaar oud. Door middel van een platte Jade steen wordt het lichaam op een pijnloze manier “geschraapt”. Deze behandeling werkt in op de huid, bindweefsel, lymfestelsel, spieren en bloedvaten, waardoor de weerstand van al deze delen en de organen wordt gestimuleerd en geoptimaliseerd. Verder vermindert het stress en moeheid en kan chronische klachten laten verminderen of doen verdwijnen.

Reiki Reiki is een Japanse handoplegging waarbij ik mijn handen gebruik om universele energie door te geven. Deze energie stroomt in het lichaam waar nodig is, waar de blokkades zitten. Het zorgt voor een diepe ontspanning en heling op zowel lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau waarbij jezelf enkel hoeft te liggen en te ontvangen. Soundhealing Raak in diepe ontspanning door een fijne combinatie van klanken en energiewerk. Er zal gewerkt worden met klankschalen die de blokkades los zullen trillen en ervoor zorgen dat je meer in je lichaam komt. De energiewerk in combinatie met de liefdevolle klanken van de Koshi’s zorgen voor een betere doorstroming en geven je een nieuwe boost van energie. Na deze behandeling zul je je gegarandeerd meer ontspannen, gegrond en lichter voelen.