Onze diensten

U kunt bij Body-Life Massages terecht voor de volgende diensten:

Massages

Van stoelmassages tot sportmassages en van massages op maat tot massages bij klachten (denk aan: nek, schouders en/of rug); onze gekwalificeerde professionals staan voor u klaar. Ook bij u in de buurt. Zo hebben wij vestigingen op 20 verschillende plekken in het midden- en zuid-Nederland.

Meer weten? !


Opleidingen

Eigenaar van Body-Life Massages, Alex van de Bilt, is al 25 jaar masseur. Tijdens deze periode heeft hij van alles geleerd over masseren, en dat wil hij graag met u delen. Krijg les van de meestermasseur himself in allerlei massagetechnieken. Zoals in de door hem ontwikkelde “Deep Muscular Technics”; een variant op de deep tissue massage. Maar ook voor een cursus stoelmassage (preventief en curatief) kunt u bij hem terecht.

Geïnteresseerd? óf ga gelijk naar de cursussen (opent een nieuw venster).


Voor bedrijven

Houd uw werknemers gezond, fit en gemotiveerd door ze regelmatig te trakteren op een stoelmassage. Op die manier vermindert u de kans op ziekteverzuim door bijvoorbeeld lichamelijke klachten (RSI) en stress. Los van de vele gezondheidsvoordelen, zullen uw werknemers dankbaar zijn dat u aan ze denkt!

Meer informatie over bedrijfsmassages vindt u .