Masseur worden

Een massage opleiding volgen?

Heeft u iemand in uw naaste omgeving die last heeft van (chronische) klachten en wilt u graag in staat zijn om zijn of haar pijn te verlichten? Of wilt u simpelweg een opleiding tot masseur volgen? Dan kunt u bij ons terecht voor diverse massage opleidingen in Utrecht. Naast de basisopleiding is er ook nog keuze uit verschillende vervolgopleidingen voor erkende masseurs.

Alex van de Bilt

Bij de massagepraktijk van Alex van de Bilt bent u aan het juiste adres voor massage opleidingen en cursussen. Wij geven hoogstaande en betaalbare massagecursussen- en opleidingen. Alex heeft al 25 jaar ervaring op het gebied van allerlei soorten massagetechnieken. Hij heeft ook enkele bekende Nederlands in zijn praktijk gehad, wat hem de titel ‘masseur van de sterren’ heeft opgeleverd. Hij heeft dit jaar ook meegedaan aan het World Championship Massage in Kopenhagen. Een meer ervaren masseur als leermeester zult u niet vinden!

Opleiding masseur

De opleidingen en cursussen die wij aanbieden zijn gericht op zowel beginners als gevorderden. Onze lesgroepen bestaan uit maximaal 16 deelnemers per groep. U kunt dus bij ons terecht voor het leren van de basistechnieken maar ook wanneer u zich als erkend masseur verder wil specialiseren. Hiervoor bieden wij vervolgopleidingen en cursussen aan.

De trainingen binnen de opleiding zijn praktijkgericht. Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal, vandaar dat wij met kleinere groepen werken. Alles wat er in de theorie wordt behandeld, wordt vervolgens in de praktijk gebracht tijdens de trainingen. Uiteraard letten wij op uw werkhouding, aangezien u als masseur zelf ook intensief bezig bent. Wij vinden het belangrijk dat onze opleidingen toegankelijk blijven, daarom hebben wij een efficiënte manier van doceren waardoor onze opleidingen betaalbaar kunnen blijven.

Informatie over onze opleidingen

Wilt u meer informatie ontvangen over onze opleidingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan via deze website via het contactformulier.
Wij beantwoorden je vraag dan zo snel mogelijk.

Bel ons vandaag nog telefoon: 06-14 54 42 01