Over

Alex van de Bilt

Alex van de Bilt

Alex is al meer dan 32 jaar masseur. Hij is eigenaar van Body-Life Massage en heeft hij de DMT (Deep Muscular Technics) ontwikkeld.

De visie van Alex is dat een massage maatwerk moet zijn. Afgestemd op de wensen en behoeften van de cliënt.

Vanuit alle kennis die hij heeft over massage ontwikkelde hij de Deep Muscular Technics Massage (DMT). Een massage vorm die deep tissue massage naar een volgend level tilt.

Wil je kennismaken? Boek een massage en laat je “onder handen nemen” door de master zelf!

maak kennis met

Het team

Fred Wiegerink

Senior Masseur

Locatie: Schalkwijk

herwin

Herwin Frijters

Senior Masseur

Locatie: Utrecht, Schalkwijk, Leidsche Rijn

herwin

Gabriëlle Strumpel

Master masseuse

Locatie: Oudegracht, Utrecht

Utrecht

In één van de werfkelders aan de Oude Gracht in hartje Utrecht. Een unieke plek voor een heerlijke massage.

Schalkwijk

In Schalkwijk (gem. Houten) vind je onze sfeervolle massagepraktijk en ons opleidingscentrum. Onze masseurs heten je hier van harte welkom.

Leidsche Rijn

In het Maximaal Gezond Centrum ben je welkom voor ontspanning en/of behandeling van fysieke klachten.

Op locatie

Indien gewenst komen onze masseurs naar je toe. Bij jou thuis of op het werk. Vraag naar de mogelijkheden.

Body-Life

Wat we bieden

\

Massages op maat

\

Zelf ontwikkelde Deep Muscular Technics Massage (DMT)

\

Massage in bedrijven

\

Eigen massage product lijn

Massage

reacties van cliënten

reviews

Alex heb ik jaren geleden ontmoet omdat ik last had van mijn nek na een val bij het tv-programma "Sterren dansen op het ijs. Toevallig kwam ik in contact met hem en ik ben daar nog steeds dankbaar voor. 

Vivian Reijs
Op vivonline.nl

Master masseur Alex van de Bilt komt elke maandag bij ons thuis masseren. Dat vind ik wel heel erg lekker. Hij neemt zijn eigen tafel mee. Hij is echt top!

Winston Gerschtanowitz
In LXRY 28

Heerlijke massage! Na een sportmassage van 55 minuten ben ik weer volledig ontspannen. Fred is erg kundig, vriendelijk & een fijn persoon om door gemasseerd te worden. Hiervoor ben ik bij twee andere masseurs geweest maar ga de volgende keer zeker weer hierheen. Enorm bedankt Fred! 🙂

Marvin

Wat een verademing, eindelijk van jaren rugpijnklachten afgeholpen door Alex. Hij is er niet alleen voor de sterren maar ook gewone mensen. En wat een sfeervolle relaxte ruimte, ik ben blij dat ik de weg maar hem en Body-Life gevonden heb. Echte aanrader!!!!

Anoniem

Vriendelijk ontvangen en een op maat toegepaste fijne massage gehad.  Combinatie ontspanningsmassage, sportmassage en deep muscle. Erg ontspannend.

Julia

Door vele kennissen was ik al geadviseerd om eens langs Alex van de Bilt van Body-Life massages te gaan. Ik loop al jaren met rug- en hoofdpijn klachten.  Alex heeft mij binnen 3 behandelingen pijnvrij gekregen. De locatie Kloostergaarde in Schalkwijk is goed te bereiken en er is genoeg gratis parkeergelegenheid. 

Anoniem

Al paar jaar last van mijn bovenarm. Steeds heviger pijn en ik kon bv mijn arm niet meer naar achteren reiken . Huisarts en fysio dachten aan artrose, maar ik voelde toch echt iets aan de spier. Met idee "baat het niet, schaadt het"afspraak gemaakt toen ik zag dat er in Schalkwijk een massagepraktijk was gevestigd. Jacqueline hoorde het aan en ging over op een vrij pittige massage (ik had denk ik de deep muscular) maar ongelooflijk: pijn bijna weg en ik kan weer veel meer. Over 2 weken weer!

Marjan G.

Heb al tijden erge last van mijn nek en schouders. Waarschijnlijk door het thuis werken in een verkeerde houding. Dus besloten om de rug, schouder en nek massage te proberen. Absoluut geen spijt van! Fred was zeer vriendelijk, professioneel en kundig. Ik voelde de volgende dag al een behoorlijke verbetering en kon mij ook beter bewegen. Ga zeker nog een keer terug...

Tamara

Alex is echt een vakman. Hij kan je klachten echt verhelpen. Ik raad hem iedereen aan.

Daniëlle

Ik had last van mijn nek en bovenrug en net als met mijn voormalige klachten heeft Dion dit opgelost. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen maar hij weet gewoon wat hij doet. En het helpt heel snel. 

Susanne

Great trigger point therapy/massage , it really helped me after having been in pain for days. The massage therapist is very knowledgeable and kind.

Brigitte