Over ons:

Massagepraktijk Body-Life in Utrecht
Welkom op de website van Alex van de Bilt, dé Master masseur in de regio Utrecht. Alex is gespecialiseerd in klachtenmassages en biedt onder andere nekklachtenmassage, rugklachtenmassage en schouderklachtenmassage aan. Een deep tissue massage valt ook onder de mogelijkheden. Deze massage is erg effectief tegen de lichamelijke gevolgen van langdurige stress. Bent u op zoek naar massagepraktijk in Utrecht? Dan bent u bij Body-Life aan het juiste adres.

De kunst van het masseren
Alex is dé masseur in regio Utrecht. Inmiddels heeft Alex al 25 jaar ervaring op het gebied van allerlei soorten massages. Alex heeft ook verschillende bekende Nederlanders gemasseerd, waardoor hij de titel ‘masseur van de sterren’ heeft gekregen. Hij staat ook bekend om zijn professionele massage opleidingen en cursussen, die geschikt zijn voor zowel beginners als gevorderden. Wanneer u zich echt wilt specialiseren als erkend masseur worden er ook nog vervolgopleidingen gegeven.

Klachten tegengaan met behulp van een massage
Lichamelijke klachten zijn erg vervelend en kunnen voor belemmeringen zorgen tijdens de dagelijkse bezigheden. Gelukkig kunnen veel van deze klachten verlicht of zelfs verholpen worden met behulp van massage. Stress is een grote oorzaak van veel lichamelijke klachten. Door regelmatig en op tijd actie te ondernemen kunnen chronische klachten voorkomen worden. Ook bij chronische klachten kunnen speciale klachtenmassages zorgen voor verlichting. Wanneer u iemand in uw nabije omgeving heeft met dergelijke klachten, zou u ervoor kunnen kiezen om bij Body-Life een opleiding te volgen, zodat u deze persoon zelf kunt masseren. De voornaamste reden voor het volgen van een opleiding is dat het kosten en tijd kan besparen. Daarnaast vinden sommige mensen het comfortabeler om gemasseerd te worden door een bekende.

Andere voordelen van een massage:
Naast het verlichten en verhelpen van pijn kent een massage nog meer voordelen.

  • Verminderd stress

  • Maakt de spieren los

  • Verlaagt de bloeddruk

  • Verbeterd de weerstand

  • Creëert rust in je hoofd

  • Minder klachten

  • Beter slaappatroon

Heeft u behoefte aan een bepaalde klachtenmassage, wilt u massage in Utrecht boeken of wilt u graag een opleiding volgen?

Neem dan nu contact met ons op, wij helpen u graag verder!
Voor vragen: belt u ons vandaag nog  06-14 54 42 01

Ervaringen:
Vivian Reijs op vivonline.nl

Alex heb ik jaren geleden ontmoet omdat ik last had van mijn nek na een val bij het televisieprogramma Sterren Dansen op het IJs. Toevallig kwam ik in contact met hem en ik ben daar nog steeds dankbaar voor.

Winston Gerschtanowitz in LXRY 28

‘Master masseur Alex van de Bilt komt elke maandag bij ons thuis masseren. Dat vind ik wel heel erg lekker. Hij neemt zijn eigen tafel mee. Hij is echt top!