Senior massages

Ook op latere leeftijd hebben we behoefte aan huid aanraking. Zonder aanraking kun je je geïsoleerd voelen. Wanneer je ouder wordt, kom je vaker letterlijk alleen te staan. In de familie en onder vrienden vallen steeds vaker mensen weg.

Aanraking is tot op hoge leeftijd belangrijk en heeft een sterk emotionele waarde die de geestelijke gezondheid positief beïnvloedt.

Massage kan voor ouderen bijdragen aan hun welbevinden naast de therapeutische helende functie van massage. Je kunt hierbij denken aan simpelweg een aanraking, met of zonder muziek, zelfs een bepaalde geur kan een gevoel van geborgenheid oproepen.

Onze massages bestaan uit veel meer dan alleen masseren. Wij zijn er ook voor gezelschap en een luisterend oor. Ouderen hebben net als iedereen behoefte aan aandacht en liefdevol contact. Onze massage zal op een zorgzame en zachte wijze maar vooral excellent worden gegeven.

Het bevordert ook de bloed en lymfe-circulatie. Ook zal het verlichting geven bij gewrichtspijn en stijfheid van de spieren. Het doel is dat de cliënt zich prettiger gaat voelen en dat er een gevoel van welbehagen plaatsvindt. Hierdoor zal de kwaliteit van leven bevorderd worden. Onze massage is zeer ontspannen en rustgevend en kan depressiviteit en eenzaamheid verminderen. Respect en excellentie staat altijd bovenaan.

Op dit moment werken wij voor particuliere ouderenzorg organisaties in het land. Uiteraard komen wij ook bij de mensen thuis. Wij masseren in uw vertrouwde omgeving.

Bericht auteur: admin

Alex van de Bilt is al 25 jaar masseur en behandelt een groot aantal bekende Nederlanders, wat hem de titel masseur van de sterren heeft opgeleverd. Met zijn bedrijf Body-Life Massages biedt hij op twintig locaties in Nederland in totaal meer dan dertig verschillende massages en behandelingen aan Wilt u iemand in uw persoonlijke omgeving kunnen masseren, bijvoorbeeld om chronische klachten te verlichten, dan kunt u de basisvaardigheden bij ons leren. Wilt u zich als erkend masseur verder specialiseren, dan bieden wij een breed palet aan vervolgcursussen en -opleidingen.