Alex van de Bilt

Alex van de Bilt is al 25 jaar masseur en behandelt een groot aantal bekende Nederlanders, wat hem de titel masseur van de sterren heeft opgeleverd. (zoals op deze foto, met ex oranje speler John Heitinga)

Met zijn bedrijf Body-Life Massages biedt hij op acht locaties in Nederland in totaal meer dan dertig verschillende massages en behandelingen aan.

Om zich in allerlei massagetechnieken te specialiseren, heeft Alex in meerdere landen opleidingen en cursussen gevolgd. Deze kennis wil hij graag met u delen. De cursussen en opleidingen die Massage- en Opleidingsinstituut Alex van de Bilt aanbiedt, zijn zowel gericht op beginners als op gevorderden. Wilt u iemand in uw persoonlijke omgeving kunnen masseren, bijvoorbeeld om chronische klachten te verlichten, dan kunt u de basisvaardigheden bij ons leren. (zie van de biltopleidingen.nl)

  • De cursussen en opleidingen die Massage- en Opleidingsinstituut Alex van de Bilt aanbiedt, zijn zowel gericht op beginners als op gevorderden.
  • Wilt u iemand in uw persoonlijke omgeving kunnen masseren, bijvoorbeeld om chronische klachten te verlichten, dan kunt u de basisvaardigheden bij ons leren.
  • Wilt u zich als erkend masseur verder specialiseren, dan bieden wij een breed palet aan vervolgcursussen en -opleidingen.
  • Onze trainingen zijn zeer praktijkgericht en persoonlijke aandacht staat daarin centraal.
  • De lesgroepen zijn klein en er gaat veel aandacht uit naar het in de praktijk brengen van de opgedane kennis.
  • Uw eigen werkhouding is daarin voor ons ook van groot belang omdat uw welzijn net zo belangrijk is als het welzijn van uw klantMaak online een afspraak →

Wilt u zich als erkend masseur verder specialiseren,
dan bieden wij een breed palet aan vervolgcursussen en -opleidingen.

  • Onze trainingen zijn zeer praktijkgericht en persoonlijke aandacht staat daarin centraal.
  • De lesgroepen zijn klein en er gaat veel aandacht uit naar het in de praktijk brengen van de opgedane kennis. Uw eigen werkhouding is daarin voor ons ook van groot belang omdat uw welzijn net zo belangrijk is als het welzijn van uw klant.
  • Met de opleidingen, cursussen en workshops die wij aanbieden, spelen we in op de steeds groter wordende vraag naar vakkundig opgeleide mensen binnen het massage vak. Als je graag met mensen bezig bent, of een cursus wil volgen voor eigen … Al onze docenten hebben reeds vele jaren massage ervaring. (Maak een afspraak bij Alex) of bel ons vandaag nog telefoon: 06-14 54 42 01 (Alex) –  (contactformulier) Email: info@vandebiltopleidingen.nl