massage

tarieven

Tarieven

Hieronder vind je het overzicht van alle tarieven.
Twijfel je over welke massage voor jou het meest geschikt is? Neem gerust contact op dan helpen we je bij het maken van de voor jou beste keus.

Tennisarm

Behandeling door Alex van de Bilt

€50,00

Massage door basis masseur

De masseur beschikt over minimaal 3 jaar ervaring

25 minuten – €47,50
40 minuten – €62,50
55 minuten – €77,50

Massage door senior masseur

De masseur beschikt over minimaal 5 jaar ervaring

25 minuten – €57,50
40 minuten – €72,50
55 minuten – €87,50

Massage door master masseur

U wordt gemasseerd door Alex van de Bilt en of Gabriëlle Strumpel

25 minuten – €67,50
40 minuten – €99,50
55 minuten – €125,00

10-strippenkaart

1 massage gratis

Wanneer u een strippenkaart koopt voor 10 massages ontvangt u van ons de 11e massage gratis.

U kunt zelf de gewenste tijdsduur kiezen. Deze geldt voor alle massages op de kaart. 

Massage op locatie

Senior Masseur: 60 minuten – €139,00

Master Masseur: 60 minuten – €159,00

Reiskosten: €40,00 binnen straal van 35 km vanaf Utrecht.
Vanaf 35 km geldt een toeslag van €0,25 per km.

Utrecht

In één van de werfkelders aan de Oude Gracht in hartje Utrecht. Een unieke plek voor een heerlijke massage.

Schalkwijk

In Schalkwijk (gem. Houten) vind je onze sfeervolle massagepraktijk en ons opleidingscentrum. Onze masseurs heten je hier van harte welkom.

Leidsche Rijn

In het Maximaal Gezond Centrum ben je welkom voor ontspanning en/of behandeling van fysieke klachten.

Op locatie

Indien gewenst komen onze masseurs naar je toe. Bij jou thuis of op het werk. Vraag naar de mogelijkheden.

Een goede massage brengt je

Meer ontspanning
Minder pijn

Body-Life Massage
Body-Life Massage
Body-Life Massage

reacties van cliënten

reviews

Alex heb ik jaren geleden ontmoet omdat ik last had van mijn nek na een val bij het tv-programma "Sterren dansen op het ijs. Toevallig kwam ik in contact met hem en ik ben daar nog steeds dankbaar voor. 

Vivian Reijs
Op vivonline.nl

Master masseur Alex van de Bilt komt elke maandag bij ons thuis masseren. Dat vind ik wel heel erg lekker. Hij neemt zijn eigen tafel mee. Hij is echt top!

Winston Gerschtanowitz
In LXRY 28

Heerlijke massage! Na een sportmassage van 55 minuten ben ik weer volledig ontspannen. Fred is erg kundig, vriendelijk & een fijn persoon om door gemasseerd te worden. Hiervoor ben ik bij twee andere masseurs geweest maar ga de volgende keer zeker weer hierheen. Enorm bedankt Fred! 🙂

Marvin

Wat een verademing, eindelijk van jaren rugpijnklachten afgeholpen door Alex. Hij is er niet alleen voor de sterren maar ook gewone mensen. En wat een sfeervolle relaxte ruimte, ik ben blij dat ik de weg maar hem en Body-Life gevonden heb. Echte aanrader!!!!

Anoniem

Vriendelijk ontvangen en een op maat toegepaste fijne massage gehad.  Combinatie ontspanningsmassage, sportmassage en deep muscle. Erg ontspannend.

Julia

Door vele kennissen was ik al geadviseerd om eens langs Alex van de Bilt van Body-Life massages te gaan. Ik loop al jaren met rug- en hoofdpijn klachten.  Alex heeft mij binnen 3 behandelingen pijnvrij gekregen. De locatie Kloostergaarde in Schalkwijk is goed te bereiken en er is genoeg gratis parkeergelegenheid. 

Anoniem

Al paar jaar last van mijn bovenarm. Steeds heviger pijn en ik kon bv mijn arm niet meer naar achteren reiken . Huisarts en fysio dachten aan artrose, maar ik voelde toch echt iets aan de spier. Met idee "baat het niet, schaadt het"afspraak gemaakt toen ik zag dat er in Schalkwijk een massagepraktijk was gevestigd. Jacqueline hoorde het aan en ging over op een vrij pittige massage (ik had denk ik de deep muscular) maar ongelooflijk: pijn bijna weg en ik kan weer veel meer. Over 2 weken weer!

Marjan G.

Heb al tijden erge last van mijn nek en schouders. Waarschijnlijk door het thuis werken in een verkeerde houding. Dus besloten om de rug, schouder en nek massage te proberen. Absoluut geen spijt van! Fred was zeer vriendelijk, professioneel en kundig. Ik voelde de volgende dag al een behoorlijke verbetering en kon mij ook beter bewegen. Ga zeker nog een keer terug...

Tamara

Alex is echt een vakman. Hij kan je klachten echt verhelpen. Ik raad hem iedereen aan.

Daniëlle

Ik had last van mijn nek en bovenrug en net als met mijn voormalige klachten heeft Dion dit opgelost. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen maar hij weet gewoon wat hij doet. En het helpt heel snel. 

Susanne

Great trigger point therapy/massage , it really helped me after having been in pain for days. The massage therapist is very knowledgeable and kind.

Brigitte