Ons team:

 

Alex
Alex van de Bilt
is al 25 jaar masseur en behandelt een groot aantal bekende Nederlanders, wat hem de titel masseur van de sterren heeft opgeleverd. Met zijn bedrijf Body-Life Massages biedt hij op zes locaties in Nederland diverse massages en behandelingen aan.
Utrecht     —-    Schalkwijk

Merlinna Koerts
geeft (holistische) massage en Reiki behandelingen. Haar kracht gaat verder dan de helende aanraking. Zij is helder voelend en krijgt via haar eigen lichaam door waar de blokkades zitten. Op deze manier voelt ze goed aan wat jouw lichaam nodig heeft.
Utrecht

Jacqueline
biedt massages ‘op maat’ aan. Specialisatie is op een zo ontspannen mogelijke manier pijnlijke klachten te verhelpen. Tijdens de massage gebruikt ze vaak cups en guasha om verkleefd bindweefsel en spierknopen aan te pakken.
         Schalkwijk 
Utrecht

Dion Linnenbank
is al jaren masseur en heeft zich de laatste jaren enorm ontwikkelt. Hij heeft de klachten massage goed under control en is echt een aanrader voor rug/nek/schouderklachten en de Deep Muscular Technicsheeft.
Utrecht

Marcel Esser
Mijn specialiteit is Deep Muscular Technique. Masseren is mijn passie en dit doe ik al een aantal jaren. Daarnaast geef ik ook ontspannings- en stoelmassages.
Schalkwijk
Houten

Bas Vermeulen
Vanaf 2014 heb ik veel ervaring opgedaan in het masseren via opleidingen, cursussen, trainingen en de praktijk. Als massagetherapeut heb ik diverse soorten massage geleerd, zoals; ontspanning-, klassiek-, ayurvedisch-, stoel-, hotstone-, triggerpoint-, DMT-, chakra- en yogamassage. Bij een vervolgafspraak combineer ik vaak al een aantal massagevormen om de klacht op maat te verlichten. specialiteit: Aryuvedische massages
Schalkwijk

Margot
is gespecialiseerd in meerdere massagevormen die zowel voor klachtenbehandeling, klachtenpreventie als ontspanning kunnen dienen en ze kijkt welke massage het beste aansluit bij je wensen of klachten. Door jarenlange ervaring is ze innovatief en elke massage wordt altijd op maat samengesteld.
Hoofddorp


Lia
is 5 jaar geleden begonnen met ontspanningsmassage. Inmiddels heeft ze cursussen als cupping- massage, stoelmassage, hotstones massage, indiaase hoofdmassage, handmassage en de opleiding sportmassage afgerond. Verleden jaar heeft ze via Alex vd Bilt de klachten gerichte massage (DMT massage) aangeleerd en deze stevige massage wordt als zeer prettig en effectieve massage ervaren.
Schalkwijk

Anton
Bij Body-Life Massages in Baarn kun je terecht voor een breed scala aan massages. Of je nu komt voor pure wellness en ontspanning of voor specifieke klachten, elke behandeling wordt helemaal op jouw wensen afgestemd. De diverse massagetechnieken van deze salon bieden een oplossing voor iedereen. Gespecialiseerd in: Specifieke massages, zoals masseren bij kanker, wellness plus massage en tantrische massage high level en coach.
.​​​​​Dichtstbij: Station Baarn
Baarn  

Fred Wiegerink
Fred is een zeer gemotiveerde en gepassioneerde masseur. Hij luistert goed naar uw wensen en vertaalt dat naar een massage die hierop aansluit. Tot zijn specialisme behoren de ontspanningsmassage, de massage op maat. Tevens beheerst hij ook goed de DMT.
Schalkwijk
Houten


 

Bericht auteur: admin

Alex van de Bilt is al 25 jaar masseur en behandelt een groot aantal bekende Nederlanders, wat hem de titel masseur van de sterren heeft opgeleverd. Met zijn bedrijf Body-Life Massages biedt hij op twintig locaties in Nederland in totaal meer dan dertig verschillende massages en behandelingen aan Wilt u iemand in uw persoonlijke omgeving kunnen masseren, bijvoorbeeld om chronische klachten te verlichten, dan kunt u de basisvaardigheden bij ons leren. Wilt u zich als erkend masseur verder specialiseren, dan bieden wij een breed palet aan vervolgcursussen en -opleidingen.