Ons team:

Alex
Alex van de Bilt
is al 25 jaar masseur en behandelt een groot aantal bekende Nederlanders, wat hem de titel masseur van de sterren heeft opgeleverd. Met zijn bedrijf Body-Life Massages biedt hij op twee locaties in Nederland diverse massages en behandelingen aan.
Utrecht     —-    Schalkwijk


Merlinna Koerts
geeft (holistische) massage en Reiki behandelingen. Haar kracht gaat verder dan de helende aanraking.
Zij is helder voelend en krijgt via haar eigen lichaam door waar de blokkades zitten. Op deze manier voelt ze goed aan wat jouw lichaam nodig heeft.
Utrecht


Jacqueline
biedt massages ‘op maat’ aan. Specialisatie is op een zo ontspannen mogelijke manier pijnlijke klachten te verhelpen. Tijdens de massage gebruikt ze vaak cups en guasha om verkleefd bindweefsel en spierknopen aan te pakken.
         Schalkwijk Utrecht


Dion Linnenbank
is al jaren masseur en heeft zich de laatste jaren enorm ontwikkelt. Hij heeft de klachten massage goed under control en is echt een aanrader voor rug/ nek/ schouderklachten en de Deep Muscular Technicsheeft.
Utrecht


Marcel Esser
Mijn specialiteit is Deep Muscular Technique.
Masseren is mijn passie en dit doe ik al een aantal jaren.
Daarnaast geef ik ook ontspannings- en stoelmassages.
Schalkwijk


Bas Vermeulen
Vanaf 2014 heb ik veel ervaring opgedaan in het masseren via opleidingen, cursussen, trainingen en de praktijk. Als massagetherapeut heb ik diverse soorten massage geleerd, zoals; ontspanning-, klassiek-, ayurvedisch-, stoel-, hotstone-, triggerpoint-, DMT-, chakra- en yogamassage. Bij een vervolgafspraak combineer ik vaak al een aantal massagevormen om de klacht op maat te verlichten.
specialiteit: Aryuvedische massages
Schalkwijk


Margot
is gespecialiseerd in meerdere massagevormen die zowel voor klachtenbehandeling, klachtenpreventie als ontspanning kunnen dienen en ze kijkt welke massage het beste aansluit bij je wensen of klachten. Door jarenlange ervaring is ze innovatief en elke massage wordt altijd op maat samengesteld.
Hoogland


Lia
is 5 jaar geleden begonnen met ontspanningsmassage. Inmiddels heeft ze cursussen als cupping- massage, stoelmassage, hotstones massage, indiaase hoofdmassage, handmassage en de opleiding sportmassage afgerond. Verleden jaar heeft ze via Alex vd Bilt de klachten gerichte massage (DMT massage) aangeleerd en deze stevige massage wordt als zeer prettig en effectieve massage ervaren.
Schalkwijk


 

Bericht auteur: admin

Alex van de Bilt is al 25 jaar masseur en behandelt een groot aantal bekende Nederlanders, wat hem de titel masseur van de sterren heeft opgeleverd. Met zijn bedrijf Body-Life Massages biedt hij op twintig locaties in Nederland in totaal meer dan dertig verschillende massages en behandelingen aan Wilt u iemand in uw persoonlijke omgeving kunnen masseren, bijvoorbeeld om chronische klachten te verlichten, dan kunt u de basisvaardigheden bij ons leren. Wilt u zich als erkend masseur verder specialiseren, dan bieden wij een breed palet aan vervolgcursussen en -opleidingen.