Body-Life

Body-Life in uw bedrijf

Voor ontspannen medewerkers

Stoelmassage werkt!

Ieder bedrijf is gebaat bij ontspannen en gezonde medewerkers. Als werkgever is het daarom belangrijk goed te zorgen voor uw personeel. Bijvoorbeeld door hen regelmatig een (stoel)massage aan te bieden.

Gezond op de werkvloer

Body-Life Massage is al jaren toonaangevend in het voorkomen en behandelen van stress- en RSI klachten met zowel preventieve als curatieve stoelmassages. Onze effectieve behandelingswijzen leiden tot snel herstel van de aangedane spieren, waardoor klachten en ziekteverzuim op de werkvloer kunnen worden gereduceerd.

Het streven is om iedereen weer gezond op de werkvloer te krijgen.

Stoelmassage

Stoelmassage is een drukpuntmassage uitgevoerd op de meridiaan lijnen van de rug, schouders, nek, hoofd, armen en handen. Hierdoor worden de meridianen geactiveerd en kunnen lichamelijke klachten worden voorkomen of verholpen. Deze massagevorm wordt door de kleding heen gegeven.

Stoelmassage werkt tegen rug- en nekklachten, stress en spanning en zorgt voor een meer ontspannen en fitter gevoel. Dit komt de gezondheid en productiviteit van uw medewerkers ten goede.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van massage in uw bedrijf?
Neem vrijblijvend contact op!

Aandacht

Ontspanning

Body-Life Massage
Body-Life Massage

Minder ziekteverzuim
Meer productiviteit

In uw bedrijf

Onze masseurs komen naar u toe en brengen zelf de massagestoel(en) en/of -tafel mee.
Bied uw medewerkers op regelmatige basis een massage aan of boek incidenteel tijdens brainstorm sessies of events.

Op locatie

Heeft u een event op een locatie buiten uw bedrijf? Ook dan kunt u onze masseurs inhuren voor (stoel)massages. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Bij ons

Op onze locatie in Schalkwijk is het mogelijk ontspannings-events te organiseren voor uw medewerkers. Naast (stoel)massage kunnen we ook mindfulness en bedrijfsyoga sessies aanbieden.

ontspanning

Voordelen van massage

  • Meer productiviteit
  • Gezonde en fitte medewerkers
  • Minder ziekteverzuim
  • Medewerkers voelen meer ontspannen
  • Betere concentratie
  • Meer energie
  • Betere werkhouding
  • Verhelpt nek- en rugklachten
  • Minder stress gerelateerde klachten
  • Medewerkers voelen zich gewaardeerd
Body-Life Massage

Tevreden medewerkers

Meer ontspanning
Minder verzuim

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van massage in uw bedrijf?
Neem vrijblijvend contact op!

Body-Life Massage
Body-Life Massage
Body-Life Massage

reacties van cliënten

reviews

Alex heb ik jaren geleden ontmoet omdat ik last had van mijn nek na een val bij het tv-programma "Sterren dansen op het ijs. Toevallig kwam ik in contact met hem en ik ben daar nog steeds dankbaar voor. 

Vivian Reijs
Op vivonline.nl

Master masseur Alex van de Bilt komt elke maandag bij ons thuis masseren. Dat vind ik wel heel erg lekker. Hij neemt zijn eigen tafel mee. Hij is echt top!

Winston Gerschtanowitz
In LXRY 28

Heerlijke massage! Na een sportmassage van 55 minuten ben ik weer volledig ontspannen. Fred is erg kundig, vriendelijk & een fijn persoon om door gemasseerd te worden. Hiervoor ben ik bij twee andere masseurs geweest maar ga de volgende keer zeker weer hierheen. Enorm bedankt Fred! 🙂

Marvin

Wat een verademing, eindelijk van jaren rugpijnklachten afgeholpen door Alex. Hij is er niet alleen voor de sterren maar ook gewone mensen. En wat een sfeervolle relaxte ruimte, ik ben blij dat ik de weg maar hem en Body-Life gevonden heb. Echte aanrader!!!!

Anoniem

Vriendelijk ontvangen en een op maat toegepaste fijne massage gehad.  Combinatie ontspanningsmassage, sportmassage en deep muscle. Erg ontspannend.

Julia

Door vele kennissen was ik al geadviseerd om eens langs Alex van de Bilt van Body-Life massages te gaan. Ik loop al jaren met rug- en hoofdpijn klachten.  Alex heeft mij binnen 3 behandelingen pijnvrij gekregen. De locatie Kloostergaarde in Schalkwijk is goed te bereiken en er is genoeg gratis parkeergelegenheid. 

Anoniem

Al paar jaar last van mijn bovenarm. Steeds heviger pijn en ik kon bv mijn arm niet meer naar achteren reiken . Huisarts en fysio dachten aan artrose, maar ik voelde toch echt iets aan de spier. Met idee "baat het niet, schaadt het"afspraak gemaakt toen ik zag dat er in Schalkwijk een massagepraktijk was gevestigd. Jacqueline hoorde het aan en ging over op een vrij pittige massage (ik had denk ik de deep muscular) maar ongelooflijk: pijn bijna weg en ik kan weer veel meer. Over 2 weken weer!

Marjan G.

Heb al tijden erge last van mijn nek en schouders. Waarschijnlijk door het thuis werken in een verkeerde houding. Dus besloten om de rug, schouder en nek massage te proberen. Absoluut geen spijt van! Fred was zeer vriendelijk, professioneel en kundig. Ik voelde de volgende dag al een behoorlijke verbetering en kon mij ook beter bewegen. Ga zeker nog een keer terug...

Tamara

Alex is echt een vakman. Hij kan je klachten echt verhelpen. Ik raad hem iedereen aan.

Daniëlle

Ik had last van mijn nek en bovenrug en net als met mijn voormalige klachten heeft Dion dit opgelost. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen maar hij weet gewoon wat hij doet. En het helpt heel snel. 

Susanne

Great trigger point therapy/massage , it really helped me after having been in pain for days. The massage therapist is very knowledgeable and kind.

Brigitte