Body-Life in uw bedrijf

Voor ontspanning van u en/of uw medewerkers

Ieder bedrijf is gebaat bij ontspannen en gezonde medewerkers. Als werkgever is het daarom belangrijk goed te zorgen voor uw personeel. Bijvoorbeeld door hen regelmatig een (stoel)massage aan te bieden.

In uw bedrijf

Onze masseurs komen naar u toe en brengen zelf de massagestoel(en) en/of -tafel mee.

Bied uw medewerkers op regelmatige basis een massage aan of boek incidenteel tijdens brainstorm sessies of events.

Op locatie

Heeft u een event op een locatie buiten uw bedrijf? Ook dan kunt u onze masseurs inhuren voor (stoel)massages. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Bij ons

Op onze locatie in Schalkwijk is het mogelijk ontspannings-events te organiseren voor uw medewerkers. Naast (stoel)massage kunnen we ook mindfulness en bedrijfsyoga sessies aanbieden.

Gezond op de werkvloer

Body-Life Massage is al jaren toonaangevend in het voorkomen en behandelen van stress- en RSI klachten met zowel preventieve als curatieve stoelmassages. Onze effectieve behandelingswijzen leiden tot snel herstel van de aangedane spieren, waardoor klachten en ziekteverzuim op de werkvloer kunnen worden gereduceerd.

Het streven is om iedereen weer gezond op de werkvloer te krijgen.

Stoelmassage

Stoelmassage is een drukpuntmassage uitgevoerd op de meridiaan lijnen van de rug, schouders, nek, hoofd, armen en handen. Hierdoor worden de meridianen geactiveerd en kunnen lichamelijke klachten worden voorkomen of verholpen. Deze massagevorm wordt door de kleding heen gegeven.

Stoelmassage werkt tegen rug- en nekklachten, stress en spanning en zorgt voor een meer ontspannen en fitter gevoel. Dit komt de gezondheid en productiviteit van uw medewerkers ten goede.

Twijfel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen bij het selecteren van de optimale massage voor jou.

Ontspanning

Voordelen van massage

  • Meer productiviteit

  • Gezonde en fitte medewerkers

  • Minder ziekteverzuim

  • Medewerkers voelen meer ontspannen

  • Betere concentratie

  • Meer energie

  • Betere werkhouding

  • Verhelpt nek- en rugklachten

  • Minder stress gerelateerde klachten

  • Medewerkers voelen zich gewaardeerd

Tevreden medewerkers

Meer ontspanning

Minder verzuim

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van massage in uw bedrijf?

Neem vrijblijvend contact op!

Wat klanten zeggen over ons

"Alex heb ik jaren geleden ontmoet omdat ik last had van mijn nek na een val bij het tv-programma "Sterren dansen op het ijs. Toevallig kwam ik in contact met hem en ik ben daar nog steeds dankbaar voor."

- Vivian Reijs op vivonline.nl

"Heerlijke massage! Na een sportmassage van 55 minuten ben ik weer volledig ontspannen. Fred is erg kundig, vriendelijk & een fijn persoon om door gemasseerd te worden. Hiervoor ben ik bij twee andere masseurs geweest maar ga de volgende keer zeker weer hierheen. Enorm bedankt Fred! 🙂"

- Marvin

"Ik had last van mijn nek en bovenrug en net als met mijn voormalige klachten heeft Dion dit opgelost. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen maar hij weet gewoon wat hij doet. En het helpt heel snel."

- Susanne